Termeni Si Conditii:


1. Dentisti-Bucuresti.ro este un site oferit de Smile Services.

2. Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului Dentisti-Bucuresti.ro presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii.

Descriere

3. Site-ul Dentisti-Bucuresti.ro ofera utilizatorilor informatii despre cabinetele stomatologice din Bucuresti, despre serviciile oferite de acestea, despre echipa medicala, va ajuta sa localizati clinicile cele mai apropiate de dumneavoastra si de a face programari prin sistemul online, la cabinetele care au posibilitatea de a le procesa, iar utilizatorii inregistrati pot lasa recomandari si note medicilor. Dentistii au posibilitatea de a-si face cunoscut cabinetul stomatologic, echipa medicala si de a-si promova serviciile oferite, precum si de a prelua programari online.

Copyright

4. Continutul Dentisti-Bucuresti.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al proprietarului. 5. Dentisti-Bucuresti.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul evaluarilor publicate de pacienti si isi rezerva dreptul de a sterge acele comentarii cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violenta. 6. Responsabilitatea pentru informatiile prezentate de fiecare cabinet referitoare la campurile pe care acesta le poate modifica apartine in intregime cabinetului, iar site-ul Dentisti-Bucuresti.ro nu poate fi tras la raspundere in cazul in care aceste informatii sunt eronate.

Creare Cont Dentisti-Bucuresti.ro – obligatii

7. In cadrul site-ului Dentisti-Bucuresti.ro exista doua tipuri de conturi: Cabinet, Pacient. Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile site-ului trebuie sa va inregistrati, avand urmatoarele obligatii:

7.1 Sa oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra si despre cabinetul/compania pe care il/o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare;

7.2 Sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

7.3 In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sunt incomplete, Dentisti-Bucuresti.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra.

Contact   |   Termeni si conditii   |   Despre noi   |   Login   |   Inregistrare

Copyright 2014 Dentisti-Bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.