DENTALSANA

Vizualizat de 1731 persoane


Adresa:

Str. Pestera Dambovicioara nr. 2, Bl. M12, Sc.2, Parter, Ap.37, Interfon 37, (Cartierul Militari-piata Veteranilor), Bucuresti

Website:

www.dentalsana.ro

Servicii:


Urgente

Plata cu Cardul

Descriere:

DentalSana va asteapta intr-un spatiu modern, intr-o atmosfera placuta, calma si relaxanta ori de cate ori aveti nevoie.

Echipa noastra,pregatita in permanenta in domeniul stomatologiei moderne prin participarea la cele mai importante cursuri de perfectionare din tara si strainatate, in colaborare cu tehnicieni dentari experimentati, va ofera tratamente stomatologice de o calitate deosebita.
DentalSana va asigura conditii de igiena si asepsie in conformitate cu cele mai inalte standarde europene avand un control strict asupra sterilizarii.
Dentalsana va permite sa achitati contravaloarea tratamentelor stomatologice fie cu bani cash, fie cu cardul bancar (Visa, Mastercard)
NOU! Dentalsana va permite plata serviciilor stomatologice in 9 rate lunare cu card Avantaj.

Preturi:

Consultatie: Gratuita
Obturatie foto: 80 - 150 RON
Extractie: 80 - 150 RON
Coroana ceramica: 450 RON
Tratamente stomatologice gratuite pentru copiii intre 1-6 ani

Aparatura:

Consultatie cu camera intra-orala
Lampa de albire ZOOM ultima generatie
APEX Finder
Aparat pentru tratamentul canalelor radiculare cu ace Protaper rotativ
Dertartraj cu ultrasunete
Fiziodispenser NSK + implante Alfa-BIO

Materiale Folosite:

Dentalsana foloseste pentru pacientii sai produse stomatologice de calitate provenite de la renumiti furnizori in domeniu (3M, Kerr, Septodont, Ivoclar etc)

Orar:

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 13:00 (cu programare)

Dr. Iana Mirela Cristina

Dr. Iana Mirela- Cristina

Descriere:

Medic stomatolog cu experienta. Competente: Endodontie, Implantologie, Pedodontie (stomatologie pedriatica)

Specializare:

Stomatologie generala, endodontie, implantologie, pedodontie

Studii:

UMF Carol Davila - promotia 1998
Competente: Endodontie, Implantologie, Pedodontie (stomatologie pedriatica)

Stagii de Pregatire:

Cursuri in tara si in strainatate

Asociatii Profesionale:

UNAS, CMDB


Recomandari (12):

Sunt foarte multumit de tratamentul oferit de doamna Iana. Trateaza orice problema cu profesionalism si o mana extrem de fina. Va recomand cu caldulra cabinetul DENTALSANA!

de la Felix, scris pe 2010-05-22

O parere extrem de buna. Calitatea serviciilor, profesionalismul, precum si flexibilitatea in ceea ce priveste programarile m-au determinat ca de mai bine de 4 ani sa apelez numai la serviciile dnei. dr. Iana. Apelati cu incredere la serviciile oferite de dna. dr. Iana prin cabinetul DENTALSANA si nu veti fi dezamagiti!

de la pacient, scris pe 2010-11-04

pentru recomandarea precedenta semneaza:Rosioara Carmen

de la pacient, scris pe 2010-11-04

Dna Dr. Iana Mirela mi-a oferit posibilitatea de a zambi din nou. Ii multumesc pentru profesionalism, dedicatie si rabdarea de care a dat dovada. Recomand cu caldura cabinetul stomatologic DENTALSANA!

de la pacient, scris pe 2010-11-09

Sunt clienta Dnei Dr. Iana de peste 5 ani datorita profesionalismului si a grijei pe care o poarta pacientilor. Mergeti cu incredere la Dentalsana, caci Dna Dr Iana va gasi solutia optima pentru problemele dumneavoastra dentare.

de la pacient, scris pe 2010-11-10

Sunt clienta d-nei dr. Mirela Iana de peste 10 ani. In tot acest timp am fost foarte multumita de serviciile oferite. Programul flexibil, profesionalismul si grija constanta fata de pacient m-au determinat sa revin mereu la cabinetul stomatologic DENTALSANA. Recomand tuturor celor "in suferinta" sa apeleze cu incredere la serviciile oferite in cadrul acestui cabinet. Cristina Abagiu

de la pacient, scris pe 2018-10-19

O recomand pe d-na dr. Iana Mirela pentru profesionalismul dansei, dedicatia pentru profesie si pacient, rabdarea si increderea pe care o inspira.

de la pacient, scris pe 2018-11-09

Sunt foarte multumita de dna Dr. Iana Mirela Cristiana si am o parere foarta buna. Sunt pacienta dnei doctor de cativa ani, cu ceva probleme mai serioase. Merg impreuna cu familia la controale periodice. Fiul meu are 10 ani si spune singur ca trebuie sa mergem la control, la dna doctor. Este un medic dedicat profesiei, atent la detalii, trateaza problemele stomatologice ale pacientilor cu profesionalism. Recoman cu toata inima DENTALSANA! Larisa Florescu

de la pacient, scris pe 2018-11-09

Sunt foarte multumit de modul in care Doamna Doctor Mirela Iana ma trateaza de cativa ani buni. Isi desfasoara meseria cu dedicatie, aratand grija si indemanare, flexibilitate si competenta. O recomand din toata inima tuturor. Adrian Cirligel

de la pacient, scris pe 2018-12-08

Un medic foarte bun, atent, empatic. Toate tratamentele stomatologice au fost realizate cu profesionalism si cu rabdare. Mi-am adus aici si copiii, inca de cand aveau primii dintisori de lapte, iar doamna doctor a stiut sa le induca incredere, astfel incat acum merg la cabinet fara nicio retinere. Recomand Dentalsana! Oana Anca

de la pacient, scris pe 2019-05-09

Un medic foarte bun la care merg cu incredere de fiecare data, atat eu cat si copiii. Sunt pacienta doamnei dr Mirela Iana de 15 ani. O recomand cu caldura!

de la pacient, scris pe 2020-10-18

Sunt pacienta doamnei dr Mirela Iana de multi ani si sunt foarte multumita de serviciile Cabinetului DENTALSANA. O recomand cu caldura! Irina T.

de la pacient, scris pe 2020-10-19

Nu a fost publicat niciun articol
Contact   |   Termeni si conditii   |   Despre noi   |   Login   |   Inregistrare

Copyright 2014 Dentisti-Bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.